Σύγκριση τιμών χονδρικών αγορών φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Πολωνία - Νοέμβριος 2023
2026-01-06 16:44
Source:
www.fresh-market.pl
- Στην τελευταία αναφορά μας συγκρίνουμε τις τιμές φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χονδρικές αγορές της Πολωνίας, έχοντας δεδομένα από το Νοέμβριο του 2023. Πρώτα απ’ όλα, εξετάζουμε την αγορά Warzywa w. Bronisze, όπου οι τιμές των φρέσκων ντοματών είναι επί του παρόντος 1,20 EUR ανά κιλό, σημειώνοντας ασήμαντη αύξηση κατά 0,05 EUR σε σύγκριση με το προηγούμενο μήνα.
- Στην αγορά Zjazdowa S.A. στο Łódź, οι πατάτες πωλούνται προς 0,45 EUR ανά κιλό, μία μικρή μείωση της τάξεως των 0,02 EUR από τον Οκτώβριο. Η αγορά στο Poznań δείχνει σταθερότητα στις τιμές των αγγουριών, παραμένοντας στα 0,70 EUR ανά κιλό. Σε σύγκριση με άλλες αγορές, παρουσιάζει ανταγωνιστική τιμή με ελάχιστες διακυμάνσεις.
- Συνεχίζοντας, οι τιμές για μήλα στην αγορά w. Chojnice φθάνουν τα 0,80 EUR ανά κιλό, παραμένοντας σε μεγάλο βαθμό σταθερές σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, αναφορικά με τις τιμές καρότων στην αγορά w. Wrocław, η τιμή έχει αυξηθεί ελαφρώς κατά 0,04 EUR, φτάνοντας πλέον τα 0,50 EUR ανά κιλό.
Add comment
Commentary option available only for users with a subscription purchased



