Σύγκριση Τιμών Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών στην Πολωνία: Καταγραφή από τις 15 Οκτωβρίου 2023
2024-12-30 04:13
Source:
www.fresh-market.pl
- Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τις 15 Οκτωβρίου 2023, οι τιμές των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στα χονδρεμπόρια της Πολωνίας παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες διαφοροποιήσεις. Στο χονδρεμπόριο της Βαρσοβίας, οι ντομάτες πωλούνται στα 0,80 EUR/kg. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση κατά 0,10 EUR σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Στο χονδρεμπόριο της Κρακοβίας, οι ντομάτες κοστίζουν 0,75 EUR/kg, δείχνοντας μια σταθερή τάση χωρίς αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη καταγραφή.
- Συνεχίζοντας με τα αγγούρια, στη Βαρσοβία καταγράφεται τιμή 0,60 EUR/kg, ενώ στην Κρακοβία η τιμή είναι ελαφρώς χαμηλότερη, στα 0,55 EUR/kg. Και οι δύο αγορές παρουσίασαν μείωση κατά 0,05 EUR σε σχέση με τις τιμές της προηγούμενης εβδομάδας.
- Όσον αφορά τις πατάτες, στο χονδρεμπόριο της Βαρσοβίας η τιμή είναι 0,40 EUR/kg, σημειώνοντας μια σταθερότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο. Αντίθετα, στην Κρακοβία, οι πατάτες πωλούνται στα 0,45 EUR/kg, καταγράφοντας μια αύξηση κατά 0,05 EUR.
Εάν επιθυμείτε να συνάψετε συνεργασίες με εισαγωγείς και εμπορικά δίκτυα στην Πολωνία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, συμμετάσχετε στη Fresh Market B2B Meeting and Trade Show. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.freshmarket.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: +48 603 811 818 ή μέσω email: freshmarket@freshmarket.eu.
Add comment
Commentary option available only for users with a subscription purchased