Ανάλυση Τιμών Φρέσκων Οπωροκηπευτικών στην Πολωνία - Οκτώβριος 2023
2026-01-26 15:13
Source:
www.fresh-market.pl
- Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τις αγορές χονδρικής στην Πολωνία, παρατηρούμε σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Στην αγορά χονδρικής της Βαρσοβίας, οι τιμές των μήλων τον Οκτώβριο του 2023 ανέρχονται σε 0,70 EUR ανά κιλό, παρουσιάζοντας μια αύξηση 10% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Αντίθετα, στην αγορά της Κρακοβίας, οι τιμές για τα ίδια προϊόντα παραμένουν σταθερές στα 0,65 EUR ανά κιλό.
- Στην αγορά χονδρικής του Γκντανσκ, οι τιμές για τις πατάτες έχουν μειωθεί κατά 5% και τώρα διαμορφώνονται στα 0,40 EUR ανά κιλό. Αυτή η πτώση μπορεί να αποδοθεί σε αυξημένη προσφορά από τοπικούς παραγωγούς. Αντίθετα, στην αγορά του Πόζναν, οι τιμές των πατατών παραμένουν αμετάβλητες στα 0,45 EUR ανά κιλό, γεγονός που υποδηλώνει μια σταθερή ζήτηση.
- Οι ντομάτες στην αγορά χονδρικής του Λοτζ πωλούνται προς 1,20 EUR ανά κιλό, σημειώνοντας μείωση 8% σε σύγκριση με τις τιμές του Σεπτεμβρίου. Αυτή η μείωση αποδίδεται εν μέρει στην αυξημένη παραγωγή από τοπικούς καλλιεργητές. Στη Βαρσοβία, οι τιμές των ντομάτων είναι ελαφρώς υψηλότερες, στα 1,25 EUR ανά κιλό, παραμένοντας σταθερές από τον προηγούμενο μήνα.
Εάν θέλετε να συνάψετε επαφές με εισαγωγείς και εμπορικά δίκτυα στην Πολωνία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, λάβετε μέρος στη Fresh Market B2B Meeting and Trade Show. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.freshmarket.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ: +48 603 811 818, email: freshmarket@freshmarket.eu.
Add comment
Commentary option available only for users with a subscription purchased




